ΕταιρίαΠροϊόνταΥπηρεσίεςΕπικοινωνία
 


Η General Supplies & Services S.A (G.S.S. S.A) ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την εισαγωγή - εξαγωγή και εμπορία ειδών συσκευασίας που αφορούν την βιομηχανία παραγωγής CD & DVD, και την εμπορία αφορολογήτων ειδών.

Συνεργάζεται με εξειδικευμένους & έμπειρους εργοστασιακούς οίκους προϊόντων & υλικών εσωτερικού – εξωτερικού και ενημερώνεται συνεχώς σχετικά με τον κλάδο που δραστηριοποιείται, ώστε να παρέχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ποιότητα & τιμές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη της.

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις με την αναβάθμιση των προϊόντων της, την έγκαιρη κατάρτιση των στελεχών της και την εμπιστοσύνη των πελατών της, βρέθηκε να κατέχει μια κορυφαία θέση στην αγορά.

Στη μέχρι τώρα ανοδική της πορεία η GSS S.A εισάγει, προωθεί & διανέμει στην ελληνική βιομηχανία αναπαραγωγής εικόνας & ήχου, καθώς & στο δισκογραφικό εμπόριο μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν : προϊόντα τεχνολογίας blue ray, dg trays για DVD & CD, οικολογικές θήκες για DVD & CD, συσκευασίες για 2-12 DVD & CD, παιδικές χρωματιστές θήκες DVD & CD, jewel box για CD, μηχανής & χειρός.

Στόχος της GSS S.A είναι η αξιοπιστία, η συνέπεια, η διάκριση & ανάπτυξη της στον χώρο που δραστηριοποιείται, η ομαλή συνεργασία με τους πελάτες & προμηθευτές της, αλλά & η συνεχής δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με νέους πελάτες & αξιόπιστους προμηθευτές.

Οικονομικά Στοιχεία 2012   

Οικονομικά Στοιχεία 2013

Οικονομικά Στοιχεία 2014  

Οικονομικά Στοιχεία 2015

Οικονομικά Στοιχεία 2016


Η Εταιρία

 

Switch Language

© 2009 General Supplies & Services S.A. All rights reserved.
Designed by T-Square Engineering Solutions ΕΠΕ.